Триковете за меки устни през зимата

Триковете за меки устни през зимата Целувка след целувка устните ви трябва да са перфектни през целия сезон. Ето няколко съвета как да поддържате устните си в идеална форма през студените зимни дни.

Хидратирането на устните е също толкова важно, колкото и това на лицето. Ефективен трик и лесен за прилагане у дома е разтриването на устните с четка за зъби или влажна кърпа. По този начин ексфолирате повърхността и забравяте за напуканите устни.

Вместо да харчите пари за червило, тънък слой мед и капка масло ще постигнат същия ефект.

Тази зима модерни ще са бледите розови и прасковени нюанси. С падането на температурите не забравяйте да използвате вазелин, който прави чудеса и може да се използва по всяко време, дори на улицата.
=================================================================

Луди по лукса

Луди по луксаЗа лукса няма криза - пласментът на маркови артикули бележи истински бум. Особено търсени са луксозните стоки Made in France. Супер-богатите се редят на опашка за дамски чанти срещу "скромната" цена от 5.000 евро...

Жените сякаш са луднали по чанти на френската марка "Луи Витон". Магазините на изисканата фирма са принудени дори да затварят сега един час по-рано - за да не останат без стока по време на големите коледни покупки.

Конкурентът "Ермес" също не може да овладее напора на отбраните клиенти. Който иска да се сдобие с чанта за над 5.000 евро, трябва да чака до 2 години! С други думи: след най-тежката криза в своята история и след срив на оборота с почти 9 процента, френският бранш за луксозни артикули се съвзема блестящо. Маркетинговите отдели свършиха чудесна работа, още повече че клиентелата в Далечния изток свързва лукса Made in France с френската култура и парижкото обаяние.

Луди по лукса Богатите и супер-богатите в Япония, Хонгконг и най-вече в Китай харчат с охота за продукти на нашумелите френски фирми многократно повече от реалната цена, отговаряща на производствените разходи. Според преценки на анализатори, браншът прибира като печалба цели 40 процента от оборота, а може би и повече...

Лъвският пай отива у френски фирми. Лидерът в бранша е империята LVMH, към която принадлежи и "Луи Витон".

Съвсем скоро гигантът ще погълне и браншовия бисер "Ермес". Понастоящем LVMH се котира дори по-високо от химическия концерн BASF или производителя на автомобили Даймлер.

Бернар Арно, който притежава 47 процента от акциите на този гигант, може да очаква за 2010 печалба от порядъка на 5 милиарда евро.

=========================================================
Сексът увеличава женския бюст, но честото му практикуване води до напълняване

Сексът увеличава женския бюст  Освен всички удоволствия, които любовта дава на хората, сексът е полезен за здравето, както нищо друго на света. Научни изследвания доказаха, че плътските ласки увеличават размера на женските гърди.

На първо място добре известно е, че правенето на любов повдига настроението. Според учените балансираният сексуален живот е гаранция за добро здраве. Сексуалната активност е от първостепенно значение и за психичното здраве. В леглото жените подобряват тена и блясъка на кожата си. Сексуалното удоволствие произвежда хормони в женското тяло, които подобряват еластичността на кожата и я правят по-мека. Дори една прегръдка може да подейства като естествено успокоително. Освен всичко това учените откриха,че редовните любови занимания увеличават гърдите на жените, особено, когато жената се върне към полов живот след по-дълга пауза. Междувременно това е най-добрият начин да свалите излишните килограми. Все повече дами, които искат да изглеждат секси, успешно се противопоставят на кулинарните изкушения, предпочитайки удоволствието от секса.

От честия секс се пълнее Рязкото повишаване на сексуалната активност увеличава апетита на жените, обяснява екип от учени от университета на Британска Колумбия.

Специалистите направили експеримента на двойки, които живеят заедно повече от три години. Те взели под влияние, както теглото на участниците, така и тяхната диета и физически режим. През следващите три месеца доброволците трябвало да увеличат любовните занимания от два до пет пъти в седмицата. Резултатите показват, че средно 62% от представителките на нежния пол увеличили килограмите си. С редовният секс двойките установяват определен ритъм, който ги поддържа във форма.


=========================================================